Dintr-odată ești sau vei deveni curând părinte și te-ai trezit peste noapte că ți se  adăugă câteva (multe) îndatoriri pe lângă cele obișnuite. Suntem siguri că deja simți tot stresul nopților nedormite sau al tuturor planificărilor pe care trebuie să le faci.

Oricum, să revenim la faptul că ai multe pe cap, în calitate de părinte. Iar una dintre sarcinile la care meditezi intens e ORGANIZAREA PRIMULUI EVENIMENT din viața micului tău bebeluș: BOTEZUL! Știi ce, mai bine taie grija asta de pe cap, oricum ai suficiente lucruri de făcut! De ce? Pentru că noi, cei de la Noblesse, ne pricepem foarte bine să organizăm o mulțime de evenimente diverse, inclusiv să-i facem un botez de poveste copilașului tău iubit.

Noi înțelegem nevoile oricărui client, venim cu oferte atractive, oferte personalizate în funcție de preferințele beneficiarilor și vă stăm la dispoziție telefonic sau față către față pentru a crea rețeta perfectă pentru un eveniment reușit.

Se crede că dacă spui “Cluj” spui “scump”, însă noi vă putem oferi prețuri accesibile, seriozitate și pachete atractive. Venim la pachet cu o echipă ce prestează muncă de calitate, la cele mai înalte condiții de calitate, pentru ca invitații dumneavoastră să se simtă bine, confortabil și să se bucure de un ambient plăcut.

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactați la  următoarele numere de telefon: [+40]-7444-877-46 sau [+40]-741-115-955 pentru a programa o vizită sau o ședință de consultații la locație: Str. Avram Iancu nr. 419, Florești, Cluj